måndag 2 november 2009

Vagel i ögat

Det här är tredje gången inom en kort tid som jag har haft en vagel i ögat. Troligen har det nåt att göra med att jag har sovit för lite senaste veckan och har kliat mig i ögat oftare än vad jag brukar. Nåja, det brukar ta nån dag, sen läker det. Vill helst att det ska hinna läka innan onsdagens arbetsintervju. Man ser ju inte precis vacker ut under ögat...För övrigt är jag lite rädd att folk har vant sig vid ipred och liknande hot. Att de inte tycker att det är så skrämmande längre och glömmer bort vilka som är bra att rösta på när det blir aktuellt. Det här händer inte i Sverige, än. Men med tanke på att IPRED inte verkar avskräcka nån från att ladda hem (vilket vi var många som sa) så är IPRED 2 inte långt borta. Opassande skrev för ett tag sen ett bra inlägg om Ipred 2 och Acta.

Piratpartiet behöver organiseras upp och får lite mer stadga för att kunna visa sig hållbar i längden. Det är många bra förslag som nu är upp, ett P-magasin (prel. namn, får se vad det blir i slutändan) håller på att utvecklas, jättebra! Och nu i veckan är Rick Falkvinge och Anna Troberg dessutom ute på turné så vi har tänkt åka till Ume för att få träffa dom.
Tack och lov så är det i alla fall fler och fler som vaknar upp. Tuva Novotny är en av dem :)

Dags för frunch nu, sen krypa ner i soffan, titta på nåt bra och rita... Det är regn och rusk, en perfekt dag för att mysa ;)

4 kommentarer:

Unknown sa...

Jag är ju rent tragisk, för jag tycker pirat är skönt av två anledningar; frihet, och att jag inte vet vad jag ska rösta på av de andra gökarna =)

Mirfak sa...

Röstar man Pirat så vet man vad man får, och får vi som vi vill kommer man att ha full insyn in i regeringen åxå. Så att man vet vad dom håller på med där inne.

Anna Troberg sa...

Ah, trevligt! Då ses vi där! :-)

Mirfak sa...

Anna: Jo, vi syns nog rent av på bussen!