torsdag 5 november 2009

Piratträff i Ume

Vilken underbar dag! Klockan 12 satt vi oss på bussen till Ume och träffade båda Anna Troberg och Rick Falkvinge där, vi fick alltså två timmar för oss själva med dom. Eller iaf två timmar med Anna och en och en halv med Rick, han var visst lite trött från början ;)
Anna är en härlig kvinna, hon har med sig böcker som hon dumpar på tågen med en uppmaning om att läsa den och dela den vidare. Hon är en människa som lever pirat.
Och Rick är som vanligt inspirerande och jordnära. Vet ni av nån annan partiledare som lugnt sitter på golvet på ett kollektiv och äter tillsammans med de andra aktivisterna?

Glädjande nyheter att förhandlingarna om Telekompaketet har nått en bra kompromiss som vi pirater och många fler gillar :)
Och att Amelia nu har fått en plats i eu-parlamentet! Tyvärr på grund av att Lissabonfördraget gick igenom, men vi får försöka se det positivt.

En effekt av all peppning idag ledde till att min man ska ställa upp till riksdagskandidaturen. Det är ju lite häftigt! Jag kommer att få svårt att välja bland alla underbara pirater när det är dags att rösta igen :)
Jan och Anna och Marie och Egil är några andra att välja bland. I sann piratanda så samarbetar de med varandra för att nå riksdagen :)

Klockan närmar sig mkt nu. Har saker att göra imorgon åxå.
Tack pirater för en underbar dag!

Inga kommentarer: