onsdag 15 februari 2012

Sovrumsrenovering och Byggla.se

Nu är jag äntligen färdig med all vitmålning av väggarna, nu är det dags att måla träden på väggarna. Jag började med ena trädet igår, och idag har jag varit iväg för att införskaffa rätt färger till kronan, men det gick sämre.
Jag vill ju ha silver i två nyanser, en mkt ljus och en mkt mörk, men det fanns inte att köpa här. Det fanns inte att blanda till något alls med silver, jag fick rådet att gå till en billackeringsfirma typ, men det kändes avancerat. Möjligen kan det gå att blanda till av den lilla silverfärgsburken jag har här hemma med svart och vitt. Jag har ju både svart och vitt hemma redan, så kanske att det går. Kanske.För övrigt har jag skaffat mig en användare på Byggla där jag lagt upp sovrummet som projekt. Förhoppningsvis är det någon som läser mitt inlägg om färg där och kan svara på mina grubblerier :)
Det verkar vara en rolig sida, man kan lägga upp alla projekten man gör i hemmet och skriva om dom för att dels dela med sig av vad man gjort och lärt sig, dels för att få råd av andra så kallade Bygglare. En spännande sida för alla som gör saker i hemmet, ska ta och lägga upp om toaletten där åxå.

Toalettarbetet går framåt, igår satte Janne in lucka i taket till vindan och rev den gamla trappen. Innan han rev den lade han ett provisoriskt tak av gullfiber så vi inte skulle ha så kallt. Det roliga är att det faktiskt drar mindre av det provisoriska taket än vad det gjorde innan trappen revs. Kalldraget är alltså borta :)

3 kommentarer:

Wolfie sa...

Snyggt det bleb :D♥

Anna Mustonen sa...

Hahaha, var det så lätt åtgärdat med draget!

Mirfak sa...

Wolfie: Tack, vänta bara tills allt är klart :)

Anna: Ja, fantastiskt va? Kommer bli jättebra när allt är klart åxå :)