fredag 10 februari 2012

Renovering igång!

Nu har Janne varit här i några timmar och påbörjat renoveringen på toaletten. Den har bestått av att riva ut de gamla golven som låg där. Det var tre lager golv, så det tog sin lilla tid!
Men det känns härligt att vara igång, badkaret kom ju i måndags, och har stått nere i hallen och väntat. Det borde vara typ en vecka bort tills allt är klart, vad spännande det blir!Så här ser toan ut nu, inte så vackert :)
Däremot är det en ganska vacker text som någon skrivit på den gamla väggen för några år sen.Själv har jag börjat spackla inne i sovrummet nu, nåt sånt har jag aldrig gjort förr, men med inlevelsen att det bara kan bli bättre går det bra :) Ska ta och spackla färdigt ikväll, sen blir det putsa och måla imorgon. På söndag beräknar jag att det blir färdigt, så kan vi flytta tillbaka sängen dit in. Längtar till dess...

Och jag har köpt oss en barnvagn idag! För bara 1000 kr hittade jag en på facebook, försten dit fick köpa den och det blev jag :) En Emmaljunga från -02, visst, hyfsat gammal, men den kommer bli jättebra! Liggdel, sittdel, regnskydd, myggnät och lite annat bra att ha. Jag är jättenöjd :)
Det har helt enkelt varit en bra dag. Imorgon ska vi in till stan och titta på våtrumstapet och golv till toaletten... Vad roligt!

2 kommentarer:

Vendela sa...

Hejsan,
så kul att ha startat igång en badrumsrenovering. Hur ska det bli? Och vad jag förstått gör du om i sovrummet också. Vad ska det bli där och hur har du gjort om?

Jag jobbar på Byggla.se. Där kan du visa upp dina renoveringar, se andras renoveringar och inspireras. Vill du få tips och idéer passar Byggla perfekt. Du kan maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer. Du får även ett litet tack för visat intresse.
Lycka till med renoveringen! :)
Mvh
Vendela på Byggla
(Jag tycker om citatet som någon skrivit på väggen förresten)

Mirfak sa...

Hej! Det kommer bli ett litet badrum där vi i stort sett rymmer ett badkar, en toalett och ett handfat. På nåt sätt ska vi åxå få in ett skötbord, hur och var är inte riktigt löst ännu :)

Sovrummet får sig en ansiktslyftning genom att vi tagit bort tapeterna och målat vita väggar. Sen ska jag motivmåla träd på det, för att få nåt att hända i rummet. Jag ska ta och spana in Byggla, det verkar ju vara en intressant sida :)

/Emma