onsdag 21 december 2011

Snart jul

Det är ju helt bisarrt! 4 dagar kvar till julafton! (Eg tre om man tittar på klockan.) Jag tror iaf att vi är ganska förberedda. Imorgon blir det lite att stå i, men sen ska allt vara klart. Jag måste nog ner på stan en sväng och göra lite småärenden, förhoppningsvis går det fort, men det brukar alltid ta längre tid än jag tror sånt där. Och jag ska försöka göra klart alla RUTavdragsansökningar. Dom går ju väldigt fort att ordna, måste bara ta mig för att göra det åxå :P

Julklapparna är iaf klara, ska se till att leverera dom till rätt ställen innan jul, börjar kännas att vi har en stor familj när man ska skjutsa julklappar över halva stan för att alla ska få dom på julafton ;)
Jag har slagit in julklappar i flera dar nu, inte för att vi har så jättemånga, men jag slår in dom ganska noggrant och långsamt. Eller långsamt och långsamt, jag pyntar ju upp dom så mkt som möjligt innan jag är nöjd med dom! Torkade mandarinskivor, rosetter i bast, olika papper på samma paket, ja, ni vet hur det är ;) Snygga blir dom iaf! Ska leta reda på kameran och fota dom, sen kommer det nog upp några bilder här på bloggen :)Vi pyntade granen för några dagar sen, men den välte igår. Bara helt apropå. Ingen katt som var i den och klättrade, utan den bara föll. Så nu har vi lagt stenplattor runtom den så att det ska vara omöjligt för den att falla igen. Funkar det inte nu vet jag inte vad vi gör. Förhoppningsvis blir det kanske en levande gran nästa år, jag tror faktiskt den skulle stå stadigare än den vi har nu... Och lukta godare skulle det ju helt klart göra!

Dags för sängen, mkt att göra imorgon som sagt.

Inga kommentarer: