onsdag 30 november 2011

Hormoner och marddrömmar

I början av min graviditet så blev jag väldigt paranoid och trodde att alla som inte hört av sig hatade mig. Inatt har jag haft marddrömmar om att folk "inte lät mig vara med på skämtet" som det heter, och när jag vaknar efter en sån så sitter känslan kvar typ hela dagen.
Så för tillfället är jag ganska övertygad om att folk inte tycker om mig, ska försöka bota det med julmusik, julpynt, god choklad och feel good-filmer. Tack och lov så fick jag väldigt mkt choklad på min födelsedag, så det är inte risk att bli utan choklad i första taget ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Paranoian har lagt sig lite, men jag känner mig inte på topp idag.
Har ätit choklad, var gott, men jag var tvungen dricka samarin efteråt, för magen blev konstig. Så det blev ju både uppåt och neråt av det.
Har iaf fått fram lite mer julpynt, så det börjar bli ganska mysigt här. Måste bara skaffa fler julgardiner, blir så kalt i rummen utan dom.
Kanske lite onödig windows-(/firefox-?)shopping på haléns?

Kan vara värt ett försök för att få upp humöret iaf.

2 kommentarer:

Anna sa...

Hej och kul att se att du nämner oss i din trevliga blogg. Tyvärr har vi slutat med julgardiner men du kanske kan hitta något annat fint på vår sida :-) Lycka till med shoppingen önskar Anna från Halens

Mirfak sa...

Det förklarar ju saken, jag letade vidare och tillslut har jag nog hittat nåt fint.
Ni har mkt annat på er sida som jag gillar, så jag återkommer nog dit i andra ärenden!