tisdag 22 november 2011

Går inte ignorera hunger...

Var lite törstig när jag vaknat av att Leif steg upp, så jag drack vatten. Problemet med att dricka vatten är att jag ofta blir hungrig av det, och som det är nu så går det inte att ignorera. Hungern blir nästan övermäktig och det är lätt hänt att den på ca 10 min vänder till illamående. Jag har alltid varit känslig för att vara hungrig och det har hänt även innan jag blev gravid att jag blev illamående, men nu går det så mkt fortare...
Så, nu har jag alltså stigit upp. Troligen kommer detta innebära att jag är svintrött strax innan lunch och vill sova igen, och troligen kommer jag somna åxå. Det här med att äta för två må så vara, men sömnbehovet har helt klart ökat.
Igår började jag med att ta vitaminer, just för att råda bot på min trötthet, och efter att ha läst massa böcker så verkar det vara effektivast att ta dom på morgonen på tom mage. Så, nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå tills jag får äta nåt mer. Har dock lindrat hungern med en clementin, den räknas väl ändå som vitamin den med? ;)
Ca 20 min väntar jag innan jag dricker min kopp choklad (idag blir det nog varm choklad) och äter mina mackor. Jag tror att kroppen har hunnit ta upp allt från vitaminen då, så att inte mjölken förstör upptaget menar jag.

Typ 5 minuter kvar, jag tror jag kan gå ner och ordna med fikat nu. Äntligen :)

4 kommentarer:

Ewa sa...

åh, det är verkligen jätteroligt att ni ska ha barn!! :D

Mirfak sa...

Ja, det är väldigt spännande! :)

Therese sa...

iiinte på fast mage, dock svälja med c-vitamin, om du ska ta på fastande mage så kan man spy av det.... Men svälj med allt annat än mjölkprodukter för järn och kalsium tar ut varann och om du är trött behöver du verkligen järn :D

//Therese (vattengympan)

Mirfak sa...

Jag dricker ett glas vatten och äter en clementin direkt därefter, så helt tom blir den ju inte då.
Har inte känt mig illamående iaf, men bra att veta!