måndag 28 november 2011

En gång arrangör, alltid arrangör...

Fastän jag är gravid kan jag inte släppa vissa saker, och en sak som jag verkligen brinner för är att arrangera event och liknande. Så idag har jag haft fullt upp med att bygga hemsida och försöka få tag på folk inför ett event som går av stapeln i januari. Det är för lajvarrangörer och -deltagare, för att bli bättre på båda grejerna. Jag har fått positiva reaktioner hittills och många säger att det verkar intressant, så jag hoppas med att lyckas med det här.
Jag är inte helt ensam arrangör, jag har ett gäng med mig som tycker och tänker bra grejer. Bra att ha :) Jag upplever dock vissa problem med hormonerna, känner mig lite mer av en diktator än vad jag borde vara ;P

Åsså är det ju det här med mail. Jag sköter typ alla kontakter via mail, och letar typ efter fler att maila hela tiden, för folk svarar ju inte direkt! Nej, jag vet att det är det som är grejen med mail, att man låter dom svara när dom har tid... Men jag har ju tid nu! Aaaah!
Tålamod är svårt att ha när jag vill få klart allt nu! På en gång!

Ska försöka lugna ner mig och invänta allas svar, för jag tror nog att dom kommer. Även om det innebär att jag måste vänta i mer än 15 min. *pust*

2 kommentarer:

Ewa sa...

Jag undrar om det här med att gilla att planera/organisera event är något som går i släkten, :) hihi

Mirfak sa...

Det kan nog vara så. Om inte annat är vi alla uppfostrade med stora släktmiddagar och fester, och dom brukar behöva en och annan plan innan ;)