måndag 2 januari 2012

svårt att sova.

Första dagen på det nya året tillbringades först några timmar i bilen då jag skjutsade tillbaka Déle till henne jobb, sen många timmar i soffan där jag somnade. Jag tror jag sov från typ 14 till 18... Vilket självklart leder till att jag nu har aningens svårt att somna. Det är ju ingen fara, eftersom jag vet att jag har fått mkt sömn redan, men det är lite tråkigt att ligga vaken och inte ha så mkt att göra.
Dessutom har jag börjat få ont i ryggen. Börjar bli framtung och helt nya muskler blir ansträngda. Inte så roligt. Ska träna lite imorgon, och med det menar jag skotta. För snön vräker ner utanför! Jag tycker det är otroligt mysigt med snö, så det får snöa mkt mer för mig :)

Sen ska jag börja med alla mina planer här hemma, undra vilken färg som lämpar sig bäst för motivmålning på vägg?

4 kommentarer:

berinder sa...

Oj, att du lämnade sängen under natten missade jag helt... Låg där när jag somnade och låg där när jag vaknade!

Snön verkade iaf lätt ute, inte särskilt blött... Men ta inte i för mycket, lämna hellre åt mig om det blir tungt.

Mirfak sa...

Jo, jag var duktig på att smyga igår. Var lite rädd du skulle vakna av skenet från datorn, men det gick åxå bra :)

Idag gäller det nog mest att skotta åt rätt håll, som det blåser ute! Men blir det för tungt lämnar jag lite åt dig. Kan hända att även om jag inte lämnar nåt åt dig är det tillbaka där jag tog snön ifrån när du kommer hem... Puss!

Anna Mustonen sa...

Ja jag sov inte mycket inatt jag heller och smög upp flera många gånger. Till slut var kropp och själ så trött och värkande så jag väckte Jonas av ett gnällande ljud som jag inte ens själv var medveten om...

Mirfak sa...

Det är inge kul att inte kunna sova. Speciellt när vi måste sova för två, det märks verkligen!
Hoppas ni kunde somna om sen. Jag lyckades somna efter nån timma, sen drömde jag massa konstigheter om lajv, bebisar och sommarn.