torsdag 12 januari 2012

Börjat handla nu

Till bebisen alltså. Det känns jättekonstigt. Jag har köpt 3 klädesplagg och blir lika förvirrad varje gång jag ser dom. Jag vet ju inte till vem jag har köpt det! Vi fick jättesöta sockar i julklapp, och det var jättekul. Men då är det nån annan som har tagit initiativet till dom. Att handla själv är svårare...

Jag har även letat reda på en spjälsäng med tillbehör (inga sängkläder dock) för 200 kr, bra pris och vi kommer ju behöva en sån. Men, även det känns lustigt.
Jag har ju fattat att jag är gravid, att det är nåt inne i magen (det rör sig ju hela tiden, så det är klart), men att det kommer att komma ut en levande person ur den, det är svårare att fatta!

Sommaren känns lustig att prata om, för vi vet ju inget om hur livet kommer att bli efter att vi blivit föräldrar. Jag tror nog att vi kan göra ganska mkt av det vi brukar ändå, allt handlar om planering och prioritering. Fast om vårt barn har kolik hela våren och sommaren, då blir det ju en annan femma.

För övrigt gick helgen mkt bra med Januarieventet. Jag tror att det var uppskattat, jag har då bara fått höra positiva saker om det hittills :) Men det är förklaringen till varför det har dröjt en hel vecka innan jag skrivit nåt nytt här. Helgen gick tokbort, även dagarna efter för då var jag ganska trött och hade annat att göra. Det är först nu det har lugnat ner sig och jag känner mig redo att börja med all inredning som står på tur här hemma ;) På måndag får vi hem vårt nya, röda, soffbord, blir spännande att se hur det ser ut :)

Nå, ner och laga mat nu!

4 kommentarer:

Jeanette sa...

Men vad kul!
Jag känner igen den där känslan av att man är förvirrad och inte vet vad som väntar... det är värst de första 1-2 veckorna efter förlossningen för då känns det som att man lever i en bubbla och inget någonsin blir sig likt igen... Skrämmande känsla.
Är du medlem på familjeliv.se ? Kan rekommendera den sajten, finns mycket läsvärt där.

Anna Mustonen sa...

Men så märkligt, min blogglista har inte uppdaterat att du har bloggat. Men du... så skoj att börja handla! Du har ju mindre tid kvar än jag ju, det börjar vara dags! Iiih!

Mirfak sa...

Vad skönt att höra att jag inte är ensam om det. Jag tycker man mest får höra om alla som rusat iväg och köpt en hel garderob när dom plussat... (Ja, lite överdrivet kanske)

Jepp, jag har en användare där. Och jag har läst ganska mkt i forum och sånt, men mest blir det nog att jag tittar hur långt jag kommit åxå :)

Mirfak sa...

Anna, och jag hade inte fått mail om att du skrivit en kommentar heller. Därför blev den publicerad så sent... Konstiga datorer :P