söndag 12 december 2010

Skellitta!

Igår deltog vi på den första SKA/SCA-grejen med Skellitta, men absolut inte den sista. Vi var ut till Skelleftehamn och intog en underbar middag med efterrätt, maten var gjord efter medeltida recept och smakade fantastiskt.

(Jag vet att jag ser en smula ensam ut på den bilden, men jag tyckte att det var den bästa bilden för att visa upp hur allt såg ut)

Jag hade tänkt att hinna klart min rutiga överklänning till dess, men så blev det icke, ist använde jag klänningen jag tänkte ha på Eterna men som låg kvar på Déles skrivbord under det lajvet. Så kan det gå. Den funkade iaf utmärkt att äta i ;)
Men jag har sett lite mer klänningar nu och fått lite mer inspiration i hur dom ska se ut. Ska se till att den rutiga saken blir klar till nästa gång :)

Köpte en skinnjacka för en tjuga i veckan åxå, den har jag snart sprättat isär till massa småbitar. Jag har inte bestämt vad jag ska göra av dom än, men nåt kommer jag nog på. Får man möjligheten att köpa så mkt mjukt skinn för en så liten slant kan man ju inte riktigt låta bli ;)

Har haft en härlig helg. Väldigt roligt igår, väldigt roligt idag med besök av B och P, dom fick testa PS-move och underhöll oss bra med det ;)
Jag tror jag ska öva mer på diskgolfen, för det är ett roligt tidsfördriv. Skulle bara haft fler banor...

Nu är det dags för middag, sen blir det ut i kylan för att handla och snabbt tillbaka hem för att hinna se både Dokument Inifrån. Det handlar om Wikileaks ikväll, kommer bli mkt spännande. För er som inte hänger med om vad Wikileaks är, kan ni se den här videon som min bror hittade.

Inga kommentarer: