måndag 15 november 2010

En mkt bra helg!

Och det kommer att bli en mkt spännande vecka! Imorgon ska jag på DiSC-utbildning hos min arbetscoach, det blir intressant. Om jag har förstått det rätt så är det alltså typ en personlighetsanalys som man sedan kan dra nytta av i arbetssökande.
Sånna gillar jag :) Alltid roligt att bli analyserad och inpassad i fack ;)

Lajvet i helgen var awesome. Min karaktär blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det går ju att förändra till nästa gång :) Det var iaf några som tyckte hon var creepy, det är bra, det var målet :)
Hon hade inte passat in i så många fack, eller, kanske är det så att bitar av henne passade i i alltför många fack? Det kanske är tur att det är Jag och inte Jennifer som ska analyseras imorgon? ;)
Inte helt fel att innan lajvet vara i öjebyn och äta hembakad prinsesstårta Och smörgåstårta heller! Déle fyllde år tidigare och vi hade turen att de tidigare besökarna inte ätit upp allt det goda fikat ;) Saffransskorporna var helt fantastiska, jag funderar på att baka nåt liknande här hemma. Jag har massor saffran kvar från tidigare år. Råkade dubbelköpa några ggr när jag skulle göra konfektyr.

Vi testade att göra lchfglass i fredags. Resultatet blev bra, men jag tror att jag saknade bär eller möjligtvis socker i den ;) Bara för att Leif är duktig och äter dietiskt innebär ju inte det att jag är lika nitisk.
Provade även göra en form av lchfmuffins, fast det kanske hellre är gi-muffins, jag smälte 70% choklad och hade i, så det fanns ju viss mängd socker där.

Jag borde nog gå och sova nu, så jag är fit for fight inför imorgon :) Får se när jag lyckas med det ;)

Inga kommentarer: