lördag 27 november 2010

Advent och finbesök :)

Jag har just burit upp några kartongen julpynt från källaren och ska se till att få lite adventstämmning här i lägenheten. Vilket slit! För att komma åt allt i förrådet var jag tvungen att göra en ordentlig rokad på alla kartongerna.
Nu står iaf alla tomkartonger längst in mot väggen, det är ju inte så att vi använder dom så ofta så där kan dom få stå. Sen grävde jag fram alla lådorna med julpyntet och ställde dom närmare dörren. Allt ska ju inte fram nu, utan vi tar lite i taget :)
Men sen när det är dags för tomtarna så står dom i lådan överst, och efter det ska granen fram. Inte bara att det är staplat efter behovsordning, nu kan man även gå in i förrådet utan att en gigantisk stapel hotar att välta över en ;)

Leif och Jimmy är på stan nu, så jag har lägenheten för mig själv. Det är verkligen fullt här nu :) Jimmy kom i förrgår och stannar till på måndag, Filip kom förra helgen och ska bo här totalt 3 veckor. Så soffan är full av gäster. Precis som det ska vara. När vi har ett stort hus måste vi se till att fylla det med människor. Jag trivs som bäst när det är mkt folk runtom. Och att ha lägenheten full med killar känns åxå precis som det ska vara, blir väl så när man är uppvuxen med 3 bröder ;)

Nä, nu får pausen vara slut, dags att dricka lite vatten och sen ska vi upp med pyntet!

6 kommentarer:

Barbie sa...

Ja du gillar killar det märks... märks inte så mycket att du är gift däremot. Om du förstår vad ja menar, hahahahha

Mirfak sa...

Öh, ja, jag gillar killar. Tjejer åxå. Jag tycker om att ha vänner runtomkring mig, och det var precis det jag menade :P

Jag tror att det skulle märkas mer om du träffade mig och min man, kanske lite svårt att fatta av ett enda blogginlägg ;)

Barbie sa...

Horade inte du runt med både Jimmie och Andreas i ensam mamma söker å efter kameran dött? har du flöttat från Skaune?

Mirfak sa...

Öhm.
Jag är nog inte den du tror, mig veterligen har jag då aldrig varit med i Ensam mamma söker, det skulle underlätta om jag typ hade barn och var singel för att vara med i det programmet va?
Jag har bott i skåne, men det var när jag pluggade, nu har jag flyttat hem till norrland igen.
Så, nej, jag har inte varit med varken Jimmie eller Andreas :P

Barbie sa...

Klart du förnekar det hela nu det är ju pinsamt när du gift dig och allt, så klart. Din man kanske inte vet om allt du gjort? Synd att du dumopa Jimmie,. han va snygg

Mirfak sa...

Lol ditt troll! Du kan inte vara seriös?