onsdag 12 november 2008

Härligt!

Det har varit en bra dag idag. Visst, lång dag på jobbet (1 timmas övertid), men det blev ett bra avslut hemma hos Josse med en riktig tjejkväll. Vi satt 6 st tjejer runt matbordet och pratade en massa strunt om allt och inget, samtidigt som Josse fixade manikyr och Maria sminkade. Det var jättetrevligt!
Tyvärr blir det alltför sällan jag kommer iväg på sånt här, oftast så hamnar man i soffan framför tvn och slappar efter jobbet. Det är riktigt dumt. Måste komma iväg oftare, får satsa på att träffa vännerna minst en gång i veckan, på vardagarna. Kanske ska inför kvällsfika igen? Baka gott bröd och bjuda på te eller mjölkchoklad..? Nån som tycker det låter som en bra idé?

Öppnade posten och såg att jag fått en SIFO-undersökning igen. Jag tycker de brukar vara ganska roliga att fylla i. Den här var exceptionell... Jag skulle betygsätta tv-kanaler och programmen... Visst, inga problem. Men, hur betygsätter jag Lördagsfilm (TV4)? Det beror ju liksom på vilken slags film det är... Och hur beskriver jag lördagsfilmen? Humoristisk? Rolig? (Och vad är eg skillnadet på humoristisk och rolig?) Spännande? Det beror ju åxå på vilken film det är...
Dessutom ville de veta hur unik Lördagsfilm är... Öh, jämfört med Tisdagsfilm då? Nja, det var lite skumma frågor...
Men, jag får en trisslott och kanske vinner en massa :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir en otroligt lång dag... 9-22. Det är inspirationskväll på jobbet! I believe it will be chaos... massor av kaos. Skönt när dagen är slut. Och jag är ledig på fredag... Då blir det till att slappa!
Kanske inte, har en massa papper som ska iväg, måste ner på stan och lite sånt. Men, sovmorgon kommer det iaf att bli :)

Nu bums i säng!
pusspuss!

2 kommentarer:

berinder sa...

Fika FTW! Blev ju lite knas med det där när ... men känns som det har normaliserat sig nu. :)

Mirfak sa...

Javisst, men vi måste även få tummen ur och börja sysselsätta oss med annat än tv och dator på kvällarna... Jag tror det kommer ordna sig, för snart är det ju dags för glöggkvällar igen!