fredag 21 oktober 2011

Konstiga drömmar...

Jag tror jag har sett aningens för mkt på Gilmore Girls och vampyrserier... Jag drömde att jag var utanför en butik som Taylor äger (såklart) och Luke är där inne och bråkar med honom. Sen kommer tre st vampyrer in, tar över stället, sirar (svengelska) mig (det är ok, det är den snygga som gör det...) och tvingas efter det leta ett ställe som inte släpper in ljus. Solen håller på att gå upp just.
Det kommer dit ett gäng hunters (svengelska igen, jag vet) och försöker ta bort oss, men det bli istället tvärt om. Jag tar framsidan av butiken själv och när jag återvänder tillbaka till dom andra ser jag att dom tagit Jens till fånge och håller på att bestämma om de ska omvandla honom åxå. Då blir jag jätteledsen, för jag inser att vi är numera på olika sidor, vi slåss mot varandra. Jag får dom att släppa honom och sitter sedan och pratar en stund med honom. Det sista vi säger till varandra innan han går är "Ha det så kul", jag svarar "Du åxå, och lajva en massa i solen åt mig..."
Sen vaknar jag gråtandes för jag kommer inte kunna lajva något mer i solen...

En helt normal dröm, eller vad säger ni?

2 kommentarer:

berinder sa...

Alltså, jag trodde det var champinjoner vi käkade igår...

Mirfak sa...

Jo, jag är rätt säker på det jag åxå. Men det kanske beror på mitt sena fika? Fast utan det hade jag inte kunnat sova...