torsdag 18 mars 2010

Farligt att gå utanför dörren


Källa:ManojVasanth

Man vet ju aldrig var man hamnar då.
Jag tog mig faktiskt ut idag, ut i snön som piskade i ansiktet till växthuset. Fast hon sa jag skulle ta mig till Alhem istället och lämna cv där.
Det blir imorgon det :)
Sen var jag ner till Kubera och träffade en gammal lärare till mig.
Vi diskuterade lite om praktik där, men dom hade inte så mkt på g nu, utan det var mest en massa idésprutning om andra ställen jag kan kontakta.
Jag fick telefonnr till både det ena och andra stället som har med kreativa arbeten att göra.
Lite till Västerbottensteatern, ska ringa dit imorgon tror jag, sen till lärarna på utbildningen jag är sugen att söka...
Söka gör jag, (jag har ju till och med köpt leran till arbetsprovet nu) sen får jag ju ta beslut senare om jag ska gå den. Men det vore ju dumt att bara sitta och titta på medans tiden går och helt plötsligt är det höst och jag har inget att göra igen.
Hon tyckte jag skulle ringa och be om att få komma och titta på utbildningen så jag får ett hum om vad det handlat om :)
Kanske åxå blir imorgon det...

Fick en massa nr till andra ställen som anordnar olika event. Jag tror att dom får komma på andra hand än så länge iaf...
Men det är härligt att komma ut och prata med folk som bara sprutar en massa idéer på en. Om inte annat så kan jag utbilda mig till kapten eller sprängare :)

Inte nog med det. När vi sitter där och eftersnackar lite, så började tv4 med sin intervju av Fahlman, (hockey alltså) och hör hur jag nämner ordet Trollpack.
Jahaja, det visar sig att han är sli:are :) Så han passade på att ge mig massa telefonnr till lajvare här i stan... Dom träffas på Café Kanalen på onsdagar. Det är ju betydligt närmare dit än till Boden...
Så jag ska kolla upp om det. Kan ju om inte annat värva nån till att spela människa ;)

Tänkte på det Bilbo sa till Frodo, det är farligt att gå utanför dörren. Man vet aldrig vilka äventyr som väntar på en därute...

Kvällen kommer att avslutas med middag ute och sen show med Magnus Betnér.

En typiskt bra dag blev det ju ändå :)

Inga kommentarer: