tisdag 3 januari 2012

snöskottning.

Så heter min nya träning! Skottade en timma igår och har varit ute en stund nu på förmiddagen och skottat ännu mer. Det kom tokmkt snö igår, så det finns att ta av! Men idag lämnar jag plogkarmen åt Leif, jag tog den igår men idag kändes det tungt. Dom har faktiskt inte ens hunnit ploga vägen, så än så länge finns ingen plogkarm. Men när grannarna körde ut sin lilla traktor blev jag ganska sugen att gå dit och be dom skotta just där plogkarmen kommer åt oss. Får väl se, det är ju inte vår ännu, jag hinner nog gå dit imorgon åxå ;) Kan vänta tills magen blivit lite större så blir det svårare för dom att säga nej ;)Det är en bra träning, speciellt ryggen mår bra av det här. Jag har haft ont i ryggen tidigare, men smärtan jag har nu är bara träningsvärk. Det kan man ju leva med :)
Dock får jag lite mer problem med att händerna somnar (carpaltunnelsyndrom troligen), hade skitont imorse när jag vaknade och kommer det att fortsätta så kan det bli svårt för mig att skotta. Jag vet att det blir värre av att utföra tungt arbete, för så var det typ hela sommaren när jag jobbade på kommunen. Man vaknar på nätterna av att händerna sover och värken är total, det är faktiskt fruktansvärt. Och tydligen är det här nåt som kan bli värre av graviditet, troligen för att det blir ännu trängre i den där tunneln, eller hur det nu funkar ;)

Om några timmar är det styrelsemöte, ska ta och hinna med lite styrelsearbete innan dess så att mötet kan gå lite fortare :)

Vet ni vad? Det snöar igen...

2 kommentarer:

Anna Mustonen sa...

Synd att snöslungor är så dyra! När man snöslungar så får man ju även lite handskottning på köpet så man får ju den härliga känslan av att vara nyttig ändå. Och så blir det så vackert och rakt i gången. Vi har ju sådan låååång gång. Skulle vilja göra om. *frustar* Jaja, du är mycket stark i viljan som tar dig ut och gör detta, jag tänker ta efter dig så fort jag har fått tillbaka mina lungor!

Mirfak sa...

Jag tror att mitt företag ska köpa in en till nästa vinter, så kan jag skotta åt de kunder som vill. Den här vintern blir det inte dock.
Det är lustigt att jag tycker det är lättare att gå ut och skotta än att gå till simhallen och simma några längder. Låt dina lungor vila, sen kanske vi kan börja simma tillsammans?