torsdag 7 oktober 2010

Lajvet Malström

Lajvet var helt fantastiskt. Allt fungerade trots att inte allt blev som vi planerat. Vi hade bl a inte tänkt att vårat läger skulle vara så nära Sigram, mörkeralvernas, postering. Men saker som för mkt vatten och sumpmarker där vi skulle gå för att komma fram gjorde så att vi fick bo lite närmare.
Vilket å andra sidan gjorde så att vi fick fler besök i lägret, ganska trevligt. Så fort vi hade tråkigt så var det bara att börja laga mat och vips så hade vi besök i lägret :) De måste ju har känt matlukten eller nåt, lägret var nämligen helt dolt till dess man var alldeles inpå det.Vi fick träffa de trevliga orcherna igen, dom var till och med på våran skördefest. Vilket gjorde att vi kunde slappna av lite, för de hade försvarat oss om sigram hade kommit då.

Det jag personligen är mest nöjd med är att ingen behövde frysa på natten då jag lyckats låna ett militärtält med fungerande kamin och att ingen behövde gå hungrig. Jag hjälpte väl inte själv till med att skiva upp till maten, men det såg ut att vara tillräckligt många som gjorde sånt så matlagandet flöt på bra.
Att ingen behövde vara hungrig blev mer att alla var mätta, typ hela tiden :) Skitbra!

Lajvet gav även eftersmak för de flesta. Eftersmak som innebär att flera redan är på om nästa lajv... Det är skitbra! Vi är mer aktiva nu än vi var i våras, ingen efterlajvskoma här inte!

Så om nån är sugen på att lajva som människa i en high fantasy-kampanj, hör av er!

Inga kommentarer: