onsdag 12 augusti 2009

Sensommar

På lördag är sista vigseln som vi går på, innan det är våran tur. Det närmar sig verkligen nu. Tidigare har det ju varit alla andra som först ska gifta sig, men snart är alla dom färdiga, då är det vår tur.
Oj. Vad häftigt :)
Igår satt jag och höll på med massa smådetaljer inför bröllopet, går ganska bra :)
Idag ska jag ner på stan, träffa mamma, titta på Klänningen, boka tid inför passning av den osv. Sen ska jag iväg och beskära träd.
Det är nästan svårt att komma ihåg att jag ska sköta ett företag åxå... Helst skulle jag bara vilja sjunka ner i allt bröllpsbestyr och bara tänka på det.
Men, både jag och Leif får väl sätta av vissa kvällar till sånt :)

Dom bröllopen vi var på nu i augusti var väldigt fina. Från det allra senaste fick vi massa stora fat att ha maten på, det är suveränt. Fick även låna lite skålar som gick i typ rätt färger för oss. Undra bara om 12 st räcker. Dom skålarna är till blommor och pynt. Det jag är mest nyfiken på hur det kommer att bli.
Det har varit olika färgtema på dom vi varit på, kommer vara ett annat på vårt åxå. På första var det rosa och lime, på andra rött och vitt, på vårt blir det höstfärger med lila och lite olivgrönt till... Oj vad spännande!

Imorgon kommer A och Y hit, vi ska prata lite lajv och lite rollspel. Bra att ha nåt att se fram emot sen åxå. Fast lajvet (ett minilajv) blir i september. Ska hitta nåt tyg att köpa och sy klänning av. Dom har rea på Olssons stuvar och tyger :)
Men det blir imorgon det :)
Nu ska jag äta lite, sen ner på stan, växla pengar så jag har mindre sedlar om sånt behövs för beskärningskunden... Tack mamma för att jag får låna bilen!

Kram!

4 kommentarer:

berinder sa...

Hallå, var det inte Orange som var temat på det senaste vi var på?

Mirfak sa...

Nej, det var rött. Djuprött. Servetterna, rosorna på programet mm... Rött :)

berinder sa...

Hmm, men bukett, corsage och värdparets kläder gick i orange iaf... Men sant, resten var rött.

Mirfak sa...

Fast brudbuketten var inte bara orange, det var röda rosor där i åxå