onsdag 20 maj 2009

Pirater, pirater, pirater

Igår var minst sagt en lila dag. Vi började med bokbord på Kaplan, inte riktigt lika lyckat som det var på Balder, men vi fick en ny medlem.
Det var kul iaf. Han, vänsterkillen med skägget, gick förbi och tyckte att "Ni är ju överallt!", ja, vad kan man säga? Vi vet att det snart är val, funderar väl mest var alla andra är? Vänsterkillen ville iaf veta hur vi ska ta oss an saker som inte hör till våra punkter och jag kan vidarebefodrar detta till svar. Sen så kan man åxå undra varför dom "attackerar" oss med sånna frågor, när vi är väldigt öppna med just vad som är viktigt för oss. Kan det vara avundsjuka som talar?

Efter bokbordet så for jag till Leif och vi diskuterade lite om valsedeldistrubitionen, hur vi skulle lösa dom ställena som öppnar idag och vem som skulle få ut sedlarna. Ringde runt lite och det mesta har ordnat sig superbra!

Hem och äta middag, sen till Nordanå för att vara med på "Piratlöpet" (aka Broarna runt). Jag är mkt nöjd med resultatet, det blir till att återvända dit nästa vecka och hämta vinsten :)
Vi tjoade oss iaf runt broarna och hade skitskoj. Vi var inte så många, men det behövs inte för att humöret ska vara på topp! Upptäckte även hur svårt det var ett bedömma avstånd när man bara ser med ett öga (vi var tre som hade varsin ögonlapp)...

När vi tagit oss runt så splittrades vi för olika anledningar, jag och berinder skulle bl a hem för att plocka fram valsedlarna för vidare distribution. Sen när M och A kom så var det bara att fylla bilen med grejer och åka iväg! Vi tog med oss utav våra stoooora affischer, så när vi såg en anslagstavla blev det pallnit och sen sprang berinder ut och satte upp en affisch. Vi har klätt många bortglömda anslagstavlor ute i buschen nu!
Jag skulle gärna göra om en liknande resa för samma ändamål. Vi får se om jag tar med mig affischer hem i helgen, lånar bilen och sticker ut en stund :)

Idag börjar iaf förtidsröstningen. Jag kanske går ner och röstar redan idag, får se... Hade varit kul att vara i ume eller nåt och röstat tillsammans med några av dom valbara :) Jag kommer iaf att rösta på Amelia Andersdotter. Hon känns mkt bra!

Näe, nu är det dags att äta frukost och sen göra nåt mer matnyttigt än att sitta här ;)

Puss på er!

2 kommentarer:

berinder sa...

Alltså, kan du bestämma dig för om du ska kalla mig för Leif eller berinder i inlägget, blev en aning förvirrande nu ju! :)

Mirfak sa...

Haha! Jag har hört att det är bra att bli förvirrad, tränar hjärnan ;)
Men jag försökte faktiskt, dubbelkollade inte den här gången bara...