söndag 6 april 2008

Ensam kvar...

Typ, nästan. På orkidéutställningen alltså. Idag åkte Arne, jag fick hans visitkort och en kram innan han åkte. Nu blir det jag som ska vara experten ist för han. Ska ta och läsa igenom orkidéhäftet vi har, riktigt ordentligt. Kommer bli spännande. Får se om mitt schema kommer att ändras åxå, så att jag kan vattna igenom växterna innan kunderna kommit. Slippa stå med en stor balja och doppa dom samtidigt som kundrna ska trippa omkring under dom...
Det skulle inte göra mig ett dugg att börja tidigare. Det skulle innebära att jag inte behöver stänga varje kväll (ja, nästan då. Inte fredag) och t o m kunna äta middag med älsklingen lite då och då ;)
Jag var inte helt beredd på att börja 100 % i april, förra året var det först i maj som jag gjorde det... Men pengar är bra saker :)

Jossan var hit tidigare ikväll och klippte mitt hår. Inte så mkt, för vi ska ha en prinsessfest om några veckor, då ska hon fixa mitt hår och till det vill hon ha långt hår på mig. Det kommer bli en rolig fest :) Jag ska vara punkprinsessa :)
Är det nåt bra på tv ikväll? Ska på brandutbildning imorgon, börjar halv åtta... Tidigt... Måste komma mig i säng ganska tidigt då. Sånt kan vara svårt :P

Nåja, kramen till alla som vill!
/Mirfan

1 kommentar:

berinder sa...

Hmm, ska man bli nervös och svartsjuk nu... Gå och kramas en massa på jobbet sådär... Jaja... :)