onsdag 26 december 2007

Jul i Jämtland

Det har minsann varit en annorlunda jul mot för vad jag är van. Annat att äta, annat att dricka. Men det har varit kul :)
Saknade lite julsånger, försökte dra igång Stilla natt, men efter första versen tyckte jag det var bättre att inte fortsätta på den...
Har fått fina saker! Mkt nöjd med alla presenterna!
Jag hoppas alla har gillat vad de fått av oss åxå :)
Imorgon ska vi in till stan, shoppa lite. Men jag vet inte hur mkt det kommer bli, bättre spara pengarna till flytt och större tv.
Nu är det iaf klart att nån annan tar lägenheten från den 1a feb, så före dess ska vi vara utflyttade. Men det känns ganska lugnt, eftersom vi får den andra lägenheten den 16e. Vi har alltså ca 2 veckor på oss att flytta in i den och städa ur den gamla, mer tid än vad det brukar vara :)
Måsta göra upp med B och S om hyran åxå. Den vill de nog ha ganska snart... Ska höra med dom om vi kan fira nyåret där åxå. Lite bättre med ett stort hus ist för en stuga ute i fjällen... Hoppas vännerna som far dit får nån snö.

Jag håller på att bli förkyld. Inge kul. Men det är ju bra att passa på när jag är ledig iaf. Kände av det en släng förra veckan, skrämde dom på jobbet med det. Men med massa c-vitamin så gick det att häva, hoppas det går att göra det den här gången åxå. Eller så tar jag smällen nu och blir frisk sen, kanske ännu bättre det?

God fortsättning på er!

1 kommentar:

Angelina sa...

Du slapp iaf grönkål, surkål, risgrynsgröt med saftsoppa och äcklig rökt ål.