söndag 18 november 2007

Lägenhet...

Det är som på gång nu. Nästa vecka ska Björn nog in och säga upp lägenheten... Då kommer jag och Leif (eller bara jag beroende på hur han mår) att följa med och säga att vi vill ha den :)
Tänk vad häftigt... det kan hända att vi får skriva kontraktet då, och helt plötsligt har vi en lägenhet som är jääättestoooooooor!!!
*längtar*

Pratade med Fia tidigare idag, hon som gifte sig i somras. Hon är med barn nu :) Det är coolt. Hon hade tydligen blivit det på bröllopsnatten... Lustigt att tänka sig att hon är med barn, hon ska bli mamma...
Vi pratade om Alnarp åxå. Ganska typiskt oss, det blir som lätt att man hamnar på det ämnet. Men eftersom det är en av världens bästa platser så är det inte så konstigt heller... Vi är båda överens om när man kommer dit så släpper man allt. Det exsisterar inte problem när man är där, eller, inga problem spelar någon roll längre... Det är helt enkelt den bästa platsen i världen :)

Idag blir det god mat hos Mats. Det blir trevligt. Har inte träffat honom eller tjejen på ett bra tag. Hoppas vi får se kort från deras utlandsresa :)

Kramen!

Inga kommentarer: