tisdag 20 november 2007

Evil women

Det är ju så vi är. Elaka. Varenda kvinna jag känner har en elak och ond sida i sig som bara älskar att få komma fram då och då.
Jag har en kär vän sen väldigt länge, vi brukar verkligen låta den onda sidan i oss få fritt spelrum. Kanske är det egentligen hemskt att berätta om, men som hon säger "Embrace your inner psyko-status", så därför skäms jag inte för att berätta om det här.
Min onda sida hör även till min vänliga sida. Eller, den där vänliga sidan som jag spelar enbart för att störa den andra personen. Som exempel kan jag ju berätta att jag är beredd att bli bästa vän med mitt ex's tjej, bara för att irritera honom. Tänk vad hemskt det skulle vara om jag skulle börja umgås med henne?
Och vad roligt jag skulle ha!

Jag har lärt mig det sen barnsben. Känner ni igen när ens bästa kompis berättar vilka elaka saker hon sa om en till några andra kompisar, bara för att få fram vad de egentligen tyckte om en? Det är ett klockrent exempel från min barndom. Gjorde det även själv några gånger. Tyvärr kan ju även tilläggas att jag var lite smartare än henne, vilket även gjorde mig lite mer misstänksam mot henne. Vill man verkligen ha en kompis som berättar elaka saker om en bara för att få veta fler elaka saker?
Tur att det är lättare som vuxen att välja vilka vänner man vill ha än vad det var som barn. Att bo i en liten by med litet utbud på barn i samma ålder, gör ju inte det hela lättare...
Jag tror jag tappade tråden där lite.

Jag var hos vänner igår, och tjejen och jag pratade lite om hämnd. Och hon sa att när kvinnor pratar om sånt, då glittrar det liksom till i ögonen på dom. Det stämmer. Man ser aldrig det glittret hos män, man kan se att det glimmar till, men hos oss tjejer sprakar det verkligen.

Det finns nog ingen hämnd som är så välplanerad och utförd som en kvinnas hämnd? Kanske den ultimata hämnden är att bli psykolog och ta hand om exets förstörda barn och påpeka hur mkt av felen som faktiskt är föräldrarnas fel? Fatta den gruppterapin...

Nåja, det här får räcka för den här gånger :)

/One of the evil ones


1 kommentar:

Ina sa...

Orka vara smal,snäll,snygg,trevlig och söt. Våga vara evil!!!