söndag 20 juni 2010

Den som väntar på nåt gott...Bildkälla


... som tex mina inlägg, får vänta ganska länge nuförtiden. Bloggen har varit ganska bortprioriterad senaste veckorna, har haft mängder med annat att ordna istället.
Idag har vi varit hos bror och hans familj och hjälpt dem med huset. De ska byta golvet, totallt alltså. Dvs att vi har grävt ur sand och sten från grunden idag. Den var blöt och dåååålig, inge bra att ha alls.
Slitit riktigt ordentligt, men det kommer nog att bli bra i slutändan ändå :)

Igår ritade jag bara trädgård. Hela dagen och hela kvällen typ. Men kunderna blev ordentligt nöjda när jag var förbi dom idag. Skönt. Det har hängt över mig lite, men nu känns det som att jag kan slappna av och satsa på en sak i taget.

Ja, förutom om det blir nåt krisigt imorgon med utbildningen. Jag har fått ett mail om att jag ska logga in på studera.nu's sida och titta där. Jo, det går väl hyfsat att logga in, men eftersom jag inte kan hitta min pinkod så får jag typ se att jag behöver pinkoden för att kunna göra nåt mer än att logga in på sidan! Skitsida!
Jag har beställt en ny pinkod. Papprena är helt, totalt, försvunna. Jag har letat överallt här hemma, men inget spår av dom. Problemet som är kvar är dock att imorgon är sista dagen att lämna in kompletteringar, och jag vet inte ens om jag har några kompletteringar att lämna in, för det får jag ju inte se!
Jag ska nog ta lite längre fikarast imorgon, då borde jag hinna hem och logga in för att se om jag har nåt problem med att komma in. OM jag har fått hem pinkoden.
Jag ska nog skriva ett mail till han Kai och fråga om det är några problem...
Det borde inte vara så länge kvar till dess jag vet om jag kommit in. Spännande!

Nåja, dammet är ursköljt ur håret, huvudvärken ska bekämpas med ibumetin och sedan ska jag däcka en liten stund i soffan innan det är dags att sova på riktigt i sängen. Imorgon börjar en ny vecka, den veckan har jag sett fram emot, för nu kommer saker att ting bli lugnare. Det hela kommer att firas med mat ute med min kusin, och sen bio!

Yay för en bra vecka!

Inga kommentarer: