tisdag 20 april 2010

Bra liv :)

En sån fantastisk helg det var! Det var massor med kaos på fredagen, tält som inte hade vare sig pinnar eller kaminer, men det löste sig till slut ändå. Massa saker från Trollpack som vi inte visste att vi skulle komma att behöva ringdes in i sista minuten och fick skjuts ner till oss.
Jag fick testa att köra bussen en liten bit och den var ju hur enkel som helst att köra. Lite besvärlig att backa i en lång kurva var det, men framåt fanns det inga problem alls :)
Veckan innan helgen var ännu mer kaos än fredagen, men jag hann göra allt som skulle göras innan det var försent.
Jag tror jag snittade 4 timmar sömn/natt de sista dagarna innan lajvet. Fast på fredagen fick jag hela 7 timmars sömn. Det behövdes :)
Kläderna blev hyfsade, inte riktigt några konstverk, men jag anser mig själv komma undan med det genom att jag faktiskt hade ganska mkt annat att tänka på åxå :)
Jag är glad att jag tog med mig pälsjackan, utan den hade jag frusit ordentligt. Det nyttjades även som extra täcke under natten...

Den här veckan har jag det mkt lugnare. Har ringt en massa och beställt blommor till Inas bröllop. Ringde igår och ringde igen idag och ändrade lite. Bridezilla ;)
Men det kommer att bli fint. Har även letat reda på mönstret och ska börja göra iordning det. Måste ner på stan och köpa tråd och blixtlås...
Haha! Jag är in på Olssons och köper tråd/tyg nästan varje vecka ju! Varför har inte dom kundklubb med rabatt egentligen? ;)Jag har en vecka på mig att sy bara ett plagg. En vecka. Inte tre dagar att sy tre plagg och fixa en massa annat på. Det känns bra det här :)
Ytterligare användning för min nya provdocka :)

Det kändes iaf riktigt bra i söndags, när jag satt på bussen på väg hem. Jag var helt död i kroppen men oj så lycklig! Och nästa vecka ska jag hjälpa till med bröllop... Det här med att arrangera och fixa grejer, det är kungligt roligt!

Vi har förresten redan börjar planera nästa lajv lite lätt... Men det kommer att bli mkt mindre än det senaste ;)

Inga kommentarer: