söndag 6 december 2009

Nätstrumpor och Tjejsnack

Nu är vi igång med byggandet och strukturerandet igen! Nätstrumporna (eller vad vi kommer att heta till slut, det kommer att ske en omröstning om det. Kanske på Tjejsnack i januari, kanske) har legat lite i dvala och vi är flera stycken som försökt pusha fram det lite då och då, men det har inte riktigt tagit spinn än.
När allt startades var det valrusch, då är det lätt hänt att saker som inte är superviktiga för just det aktuella valet, hamnar på efterkälken.
Men nu har vi, jag, Marie "Maloki" Axelsson och Marit "Leffelini" Deldén bestämt oss för att dra igång det hela igen :)

Så ikväll har vi suttit på etherpad och funderat ut lite punkter på vad vi vill ska vara viktigt. Typ Syfte för oss och vilka saker vi vill ska genomföras. Jag tror det kommer bli bra det här!En ny logga har åxå gjorts, den kanske blir mer omtyckt än min lilarosa variant tidigare? ;) Jag är iaf nöjd med den här, en stråle för varje "strumpa" och man får välja nyansen på strålen själv ;)

I januari så ska det vara Tjejsnack i Linköping, jag vill dit. Det kommer att innebära att jag inte kan vara med på ett trettioårskalas i Jämtland, men jag tror att Tjejsnacket kommer att vara väldigt roligt att vara på. Det är inte bara för tjejer, utan alla är välkomna. Heter väl mest tjejsnack för att föreläsarna är tjejer och det går ut litegrann på att visa att vi har många duktiga sånna :) Både tjejer och föreläsare alltså ;)
Det finns som event på Facebook åxå, gå dit och titta!

På tal om duktiga pirattjejer så är det många av dom som bloggar, här kommer en lista!
Louise Baaz 24 år, Solna kommun. Sandra Grosse 19 år, Helsingborgs kommun. Victoria Sellberg 32 år, Umeå kommun. Marie Axelsson 24 år, Forshaga Kommun. Marit Deldén 27 år, Linköpings kommun. Disa Fanto Börjesson 18 år, Mölndals kommun. Klara Ellström 22 år, Lunds kommun. Hanna Dönsberg 25 år, Västerås kommun. Anna Svensson 30 år, Norrköpings kommun. Ellen Söderberg 19 år, Malmö valkrets. Eva Wei 23 år, Salems kommun. Emma Ershag 28 år, Skellefteå kommun. Tess Lindholm 19 år, Partille kommun. Johanna Julén 30 år, Västerås kommun. Gun Svensson 73 år, Norrtälje kommun. Klara Tovhult 37 år, Jönköpings kommun. Anna Troberg 36 år, Järfälla kommun. Frida Sjölander 28 år, Sundsvalls kommun. Signe Rocklin 23 år, Bodens kommun.

1 kommentar:

Mirfak sa...

Men det skulle då inte gå att kunna visa upp loggan på ett snyggt sätt här! Skit åxå!