onsdag 6 maj 2009

sol idag!

Idag skiner solen här utanför, inte för att det fick mig att stiga upp så mkt tidigare än halv tolv, men ändå. Och inte för att temperaturen verkar stiga upp så mkt mer än till 13 grader. Fast det är i skuggan...
Igår var en hektiskt dag. Var på stan och letade efter en refill till min filofax, gick sådär. Jag köpte den på Åhlens, men där hade dom inget sånt. Jag antar att det är fel årstid för sånt nu, säljs väl mest på hösten när skolorna ska börja. Min högsäsong börjar ju nu, så jag får försöka komma ihåg det där :)
Efter jag varit på stan och svängt förbi min brors lägenheten för att vattna alla hans sådder, så for jag hem och förberedde mig för kvällen. Jag höll en föreläsning om hur man bäst beskär. Inte en så väldigt djup, jag pratade bara i en timma, men jag tror att folk tyckte den var bra iaf :)
Jag gillar att prata inför folk :)
Mamma och faster var där, dom tyckte att det lät bra. Nu är ju dom lite partiska, men det spelar ingen roll :)
Kvällen gick bra, jag fick dela ut lite flygblad och sånt, får se om nån kommer att nappa på kvällserbjudandet jag hade...

När jag kom hem så var Johan här, sånt är trevligt. Kommer att sakna hans spontanbesök när han gör lumpen. Men det finns kanske nån annan pirat som kommer förbi oss lite då och då? :)
Kom ihåg att rösta inför eu-valet!

1 kommentar:

amanda sa...

Hejhej! Jag har svarat på dina frågor nu.. ^^ den ena i ett inlägg jag skrivit nyss och den andra bara under din kommentar.. :-) Hoppas du mår bra! Och att du förstår mitt svar hehe!
Salam!