måndag 16 mars 2009

Ny vecka

Idag har dom mötet med facket, ledningen i jobbet alltså. Så snart kommer väl listan på vilka som får gå. Myggan var här igår, (vi diskuterade förstås bröllop :) ) hon sa att tjänsterna måste automatiskt gå ut på arbetsmarknaden så att alla kan söka. Det borde eg innebära att jag har stor chans att få "tillbaka" jobbet (ok, nu tar jag ju ut saker i förväg, men eftersom jag är den sista anställda på Solbacken så antar jag att det stämmer) då jag är en av dom få som faktiskt har en utbildning.
Men jag är även en av dom få som har en sysselsättning på sidan av... Dom andra som drabbas har mest bara erfarenhet, det handlar om flera år så dom kan ju massor! Men det är svårt att bevisa det bara. Flera av dom har ju gått kurser via jobbet, jag hoppas dom har fått nåt slags bevis på det...

Den här veckan är en ganska lugn vecka annars. Jag är ledig idag, sen jobbar jag två kortdagar (jättetrevligt, kan ta buss både dit och hem), ledig igen för att sedan jobba helgen. Det blir bra det, bra med pengar när man jobbar helg.

Ikväll är det Piratfika igen! Det var kanske dumt av oss att ta den här dagen, eftersom SAIK spelar sista matchen mot... är det Frölunda kanske?
Så vi blir kanske inte så många, men det kommer bli minst lika kul som förra gången!
Vi får väl prata lite mer om baka kakor och om att skriva färdigt det till tidningen. Kanske borde skriva ut det och ta med?
Om jag slutar jobba kommer jag iaf att ha massor av tid över till att engagera mig :)
Det kommer att bli PP och bröllopet som det läggs ner tid på då. Ja, och mitt företag så klart :)

Jag tror det kommer bli en kul sommar. Tänk, jag får kanske vara ledig mer än vad jag varit senaste 5 åren typ? Vad skönt...

Pusspuss!

2 kommentarer:

berinder sa...

Linköping. Var Luleå som spelade mot Frölunda... ;)

*älskar dig*

Mirfak sa...

Ja, där ser ni ju hur bra koll jag har på Hockeyn, och varför jag inte har några problem med fika ikväll ;)