lördag 5 april 2008

Vilken dag!

Väckarklockan ringer, jag snoozar. Telefonen ringer, chefen vill jag ska börja tidigare, hon undrar om jag ska cykla till jobbet, jag tittar ut genom fönstret... Slask!! Hon erbjuder sig om att hämta mig ist... Ok, upp och röra sig lite... eller ligga kvar i sängen en stund till och kela. Kela vann ;)
Telefonen ringer igen. Det är chefen igen, säger att kunderna strömmar in, hon är rädd att inte hinna hämta mig om en halvtimma, så hon åker direkt.
Jahapp. Upp ur sängen, på med kläder. Älsklingen fixar frukost som jag tar med mig till jobbet, ner med en tandborste och tandkräm i handväskan.
Iväg till jobbet, äta frukost, borsta tänder, sen ner bland kunderna.

Det har varit en stressig dag, men ack så rolig! Orkidéutställningen går lysande, jag har hela dagen fått stå och plantera dom till kunderna, och ge dom råd för bästa sätt att sköta dom. Arne (våran inhyrda orkidéexpert) har lärt mig massor. Han bad mig följa med när han pratade om bonsaiträd åxå, för det har han haft mängder av. Han kan hur mkt som helst, jag vill han ska stanna längre och lära mig allt!
Det kom även en busslast människor idag. Dom fick jag prata med i bussen innan de stormade in i butiken. Då måste man vara snabb! Väntar man mer än 10 sek efter bussen stannat springer de ut ur butiken och man hinner inte berätta och lyfta fram saker som vi vill sälja ;)
Jag var jättenervös innan. Men det gick bra. Direkt efter fick jag lunch, men då hade jag så mkt adrenalin i kroppen att jag inte kunde äta min riktiga lunch, utan det blev en baugette ist.

Sen när jag kom hem hade den underbaraste killen i världen (min alltså) gjort en hur god middag som helst! Sen däckade jag ett tag i soffan.
Nu ringde en kompis och sa att han och flickvännen ska komma förbi, hmmm... kanske dags att ta på sig nåt annat än arbetskläderna då? ;)
Pusspuss!

20 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker synd om dig som har en pojkvän som inte kan slita sig från mig och mitt liv. Att han ens tar sig tid att leta upp min nya blogg för att ganska snart kommentera en elak kommentar. Vad är han ute efter?

Att han ringde M för att berätta om min graviditet och ville få fram en diskussion med M ang graviditeten.

Att han var så glad och nöjd när han hittade min blogg igen att han hämtade M för att visa M detta...

Vad vill leif? Vad är det som gör att han inte bara kan låta oss vara... är det för att han ska ha något att skvallra om eller?
Vad jag förstod så gillar han inte oss men varför letar han reda på min blogg??
Varför fortsätter han att prata om oss osv...

Varför inte bara låta mig och oss vara ifred?

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mirfak sa...

Vänta nu, är det en dialog du försöker föra? Eller är det som det gamla vanliga, en monolog där du struntar i vilket svar du får? Är det en dialog är jag beredd att svara, inte annars

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Myyytomaaaan, myyyytomaaaan *halsbloss*

Mirfak sa...

Ok, det här om att han förföljer dig är ju bara löjligt. Det gör han inte. Han fick veta din nya bloggadress igår (jo, igår, inte dagen innan som nån tydligen sagt till dig). Han gick in på den för att se vad det var som stod, eftersom kompisen han fått länken av frågat om vi verkligen hatade dig så mkt som du påstod. (Nu får du ju komma ihåg att det där är kompisens egen tolkning av det hela)

Det som du säger att vi är ute efter att förstöra vet jag inte ens vad jag ska svara på. Jag har hela tiden försökt medla, försökt att alla ska kunna umgås med varandra utan elaka påhopp.

Sen så brukar du inte svara på så mycket som jag skriver till dig. Alla dessa gånger du helt plötsligt tagit bort mig som vän på helgon, från msn osv. Aldrig har jag fått nån förklaring på det. Så jag väntar mig inte mycket nu heller.

Anonym sa...

Varken jag eller R vill ha något med er att göra.
Har sagt det massor med gånger. Acceptera det.

Mirfak sa...

Vi har ju inte sagt nåt till er heller. Det var ju du som började prata med mig här. Även om vi har läst din blogg har vi inte skrivit nåt, utan lämnat er i fred.
Vi har ju gjort som ni har velat?

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Snacket som går i Skellefteå är att Leif är väldigt intresserad av att veta allt han bara kan om vad vi gör.....och gärna få diskutera det också.

Vem är kompisen som gav leif min bloggadress? Det kommer från någon på facebook vad jag förstår.

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mirfak sa...

ja, vad ska jag säga, han hade väl tråkigt på jobbet? Sen så har ju du snackat skit om honom, så det är klart att han är intresserad av att se om du skriver nåt nytt påhopp.
Och sen så är ju även naturkatastrofer intressanta att titta på.

Anonym sa...

Ja. Tsunamin i Thailand för ett par år sedan genererade enormt intresse även från personer som ej var direkt drabbade. Det är lite av ett fenomen och man kan liksom inte låta bli att kolla lite... tihi *halsbloss*

Anonym sa...

Det sägs att har man blivit mobbad som ung, mobbar man ofta som vuxen.

Men ha det så bra.

Mirfak sa...

Du kommer väl ihåg att vi strök ett streck över det som hände på svensexan? Åsså var vi vänner igen... Sen slutade ni höra av er till oss, ta bort oss från msn osv utan att ge oss nån förklaring, förrän det du skrev i bloggen i januari (var det väl?)

Anonym sa...

det sägs att barn till rökare blir i genomsnitt 200 gram lättare än barn till icke-rökare, men ha det så bra!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

egoism är en sjukdom

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.