tisdag 25 maj 2010

Fullspäckat schema!

Nu har säsongen rullat igång igen och det är verkligen fullt för mig nu!
från 7-16 jobbar jag på park- och gatuavdelningen här i stan. Sitter i stor bil och åker mellan ställen för att städa på ett eller annat sätt. Antingen städa bort gamla döda perenner, kratta massa grenar och bära halva träd till släpet, dra kapade rosbuskar till högar, plocka skräp som folk slängt överallt, tömma soptunnor osv, osv.
Jag är ganska trött när jag kommer hem!
Det brukar bli så att jag slocknar ett tag på soffan, sen vaknar jag till liv igen efter middagen. Men klockan 23 är jag helt slut och går och lägger mig.
Så jag har inte långt tid kvar att vara vaken ikväll :)Dessutom så har säsongen för firman åxå kört igång. Ikväll har jag varit på en konsultation för ett ungt par som nyss blivit med trädgård. Passade även på att göra lite reklam för "Semesterblomma". Får se om de sprider ordet vidare :)

Har även 5 st trädgårdar att rita. Lite svårt att få tid till det åxå, men på nåt sätt ska det nog ordna sig :) Konstigt nog så är nästan alla trädgårdar i Byske i år... Det är helt klart ovanligt :) Jag borde sprida mig lite mer till Pite... det är inte så långt dit... :)

I helgen blir det iaf ett avbrott från allt sånt, då blir jag Mussla för en dag och kopplar bort allt som har med jobb att göra och funderar istället på hur man kan lita på alver och vad de vill ha ut av en ;) Bra avkoppling!Nu ska jag ligga i soffan ett tag, slappna av lite i kroppen och varva ner innan det är dags att somna...

Kramen!

Inga kommentarer: