lördag 12 juli 2008

Jobb igen :)

Nu har jag faktiskt fått ha en hel veckas semester, som verkligen har varit semester :) Ok, jag var hem till bror och hans familj och hjälpte dom med trädgården, men det räknas inte. Hade ju som lovat dom att hjälpa till med den för lääänge sen (förra året alltså), så det är mer en sak som inte hänger över mig längre :)
Fick ju även 1/6 båt av bror för besväret... ;)
Men, nu har kunderna börjat ringa igen... Två uppdrag nästa vecka. Bra, bra. Då kommer pengarna in på kontot om inte alltför länge ;)

Ikväll blir det fest här. Faktiskt :)
Känns roligt fastän det inte verkar som att vi blir alltför många. Borde ringa mellanbror och höra utifall han inte ska komma ändå... Han är inte riktigt i stan, men det är ju möjligt att han kommer när han får höra vilka fler som kommer...

Vi kör på en deetox-diet i helgen. Vilket nog innebär att vi inte kommer dricka ikväll, iaf inte mkt. Annars är det bara frukt och grönt som gäller nu. Funkar väl hyfsat bra. Jag tycker inte riktigt att man blir helt mätt på det. Men det är bara en tredagarskur, så det är inte hela världen. Måste nog köpa mer frukt bara... Det går åt mängder!

Kramen på er!

Inga kommentarer: