måndag 19 maj 2008

Inte en så vidare lugn helg...

Kan inte påstå att jag har haft en lugn och vilofull helg, har snarare varit tvärtom. Men den har varit mkt rolig!
Fredagkväll spenderade jag vid ritbordet. Leif satt och såg Hockey, jag njöt av att kunna stänga en dörr och lyssna på musik samtidigt som jag fördjupade mig i designen. Det gick jättebra :)
Blev en smula sent, men så kan det gå.

På lördagen jobbade jag på uppe på backen, eftersom vi tydligen har öppet till 17 nuförtiden, var jag snäll och stannade en halvtimma extra, men inte ända till fyra (skulle ha slutat 3) som jag först blev tillfrågad om. Vi skulle ju grilla och ha långväga gäster hos oss! (långväga=Pitebor)
När jag slutat jobbet får jag tag på Linda som jag nästan pratat med tidigare på dagen (telefonmottagningen är usel på jobbet) och bjuder även henne till grillningen. Det var skitkul! Spontant och kändes lite som förr i tiden när vi alla gick på Grans.
Och maten var fantastiskt god... Vi hade köpt sån där färdig potatisgratäng och rev västerbottensost på den, tillsatte även lite vitlökspeppar. Köttet vi grillade hade marinerats sen torsdagskväll, helt otroligt vilken smak det var på det! Åsså grillade vi lite Haluomi åxå, det är en fantastisk ost... mmm...
När alla var mätta och belåtna kom Martin dit för att joina oss inför rollspelandet. Linda som inte riktigt gillar det åkte i sin tur hem, men lovade att höra av sig kommande dag.
Vi spelade ett Romeo och Julia-inspirerat äventyr med en gnutta nya intriger i. Den stora frågan vi alla ställde oss, varför blir folk förgiftade i vår närhet?
Det var kul, alla överlevde, min karaktär kom på några riktigt snabbtänkta saker. Jag är väldigt nöjd över henne.

På söndagen hade jag en rådgivningstimma hos en tjej som gift sig, fyllt 30 och var gravid. Dom låg lite efter i schemat så när jag kom dit (typ nyvaken, vi spelade ju till tre, sen eftersnack och nervarvning. Somnade väl 4) fick jag sätta mig bland alla andra mammor/blivande mammor/kvinnor med män i rosa skjortor och jobb... Jag kände mig inte riktigt som en i gänget precis ;P
Nåja, jag höll mig från att gäspa, och när jag väl kom igång med själva rådgivingen, då glömde jag till och med att jag var trött :)
Men när jag cyklade hem var jag nästan vimmelkantig...
Déle och Vonn var kvar till 4 typ, Linda kom åxå över en stund, så vi satt i köket och pratade ett tag. När de hade åkt gick jag in i kontoret och fortsatte med ritningen.
Coolt att börja så där i god tid med ritningen, jag har inte varit så där überstressad som jag brukar, utan mest bara trött efter sena nätter. Det är mkt enklare att rita med ett bra ställe att göra det på :)

Idag fick jag åka hem tidigare från jobbet, inte för att jag slutade, utan för att jag jobbade bättre här hemma. Har nämligen påbörjat ett lite större projekt åt Landet... Eddahallen... Det är skitcoolt! Nåja, mat nu, sen sova!
Over and out!

Inga kommentarer: