måndag 23 april 2012

Idag har jag jobbat

Eftersom inget ännu har hänt, så var jag iväg och vattnade blommor på kontoret jag inrett. Dom verkar ta sig fint :) Hade småvärkar i princip hela tiden, men inget mer. Passade på att vara in på apoteket och köpa amningsbehå och inlägg, så nu är jag helt redo för nedsläpp. Ska väl bara se när det passar liten åxå...

Jag har fått många tips om vad jag ska göra för att sätta igång det hela, det är nästan så att alla andra verkar vara mer övervänta än vad jag och Leif är :) Helt ok för mig, men jag börjar väl som vara inne på att liten får komma nu :)

För övrigt har vi skaffat en frysbox nu. Den är rengjord, ställd i källaren och ikopplad. Jag bar ner några matlådor som stoppats in i frysen tidigare. 14 st var det visst... Jag kanske har boat litegrann ;) Känns bara väldigt praktiskt att veta att vi har mat färdiglagad, så om det kommer dagar då man inte orkar göra nåt, är det bara att gå ner till frysen och hämta upp lämplig låda :) Tror jag ska ta och göra lite mer mat imorgon åxå. Nu när vi har plats så kan man ju passa på :) Baka kan jag nog åxå göra. Köpte mer vetemjöl idag, då det sista användes till brödet jag gjorde igår. Det blev supergott! Jag rev ner ett äpple i degen och använde lite mindre rågmjöl och lite mer sirap. Även lite kanel och kardemumma... tror jag hade i lite kummin åxå. Sött och bra matbröd. Och billigare än köpes :) 24 st små bullar blev det av degen, inte lika många kvar nu ;)

Det är så att man känner sig lite huslig helt enkelt. Får passa på medans orken och tiden finns :)

Vad ska jag laga för mat imorgon?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att syssla på medan du väntar :-) Lasagne kan ju vara en lämplig maträtt? / Angelika

Ina sa...

Du är taggad! :)