lördag 21 februari 2009

Annat än resan...

Jag har inte skrivit allt om resan än, jag vet, jag är lite dålig på att berätta allt. Och detta inlägg kommer inte att handla om det heller, utan om andra saker, typ aktuella saker ;)

Har just kommit hem från ett 30-årskalas och ska snart iväg för middag och sen bio med två vänner. I helgen är jag ensam, Leif har rymt till Lule för att umgås med en tysk och lite fler som han känner där. (Det är lite lustigt, han ska till Råneå, där mitt ex bor. Av alla ställen ;P )
Så medans den GI-ätande sambon/fästmannen är borta ska jag äta massa kolhydrater ;)

30-årskalaset var trevligt, massa folk som jag inte kände, men även några som jag träffat tidigare. Det är roligt när man upptäcker att man har gemensamma vänner, dom här tre blev lite chockade över att se mig där, och jag kan väl nästan säga detsamma. Fast jag visste sen tidigare att dom är kompisar.
Lite senare på dagen kom en till tjej dit som jag känner och vi pratade lite om jobb. Hon har en ryggskada och vill verkligen jobba. Hon kan verkligen tänka sig att ta vilket jobb som helst, bara hennes rygg tillåter det.
Det är inte en attityd som många har. Hon _vill_ jobba. Nu! Men hon kan inte.
Det får en att tänka efter litegrann det.

Annars går jag som mest i bröllopstankar nu. Har påbörjat många saker och ser lösningar på andra. Datumet är spikat och jag tror att det kommer bli mkt kul! Vi kommer nog inte att kunna bjuda alla vi vill, men det är många ändå. Spännande det här :)
Jag har testat min skrivare, nu vet jag att den kan skriva ut på ganska tjocka papper, jättebra! Nu behöver jag bara hitta tjockare papper, billigt... Jag tror jag ska till Rusta nästa vecka och se vad som finns där :)

Jag har upptäckt att jag har kiselbrist. Mina naglar har flisat upp sig och ser hemska ut. Har varit på hälsokost och införskaffat mig kisellösning som jag försöker komma ihåg att ta. Det smakar inte mkt, men har en konstigt mjölig konsistens. Det är alltså den varianten som man ska dricka. Jag ska ta en sån liten hutt alldeles strax, sen ska jag göra mig i ordning och ta mig iväg mot nästa mål mat ;)

Kramkram!

3 kommentarer:

Mirfak sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

test nr två

Mirfak sa...

nu så :)