söndag 14 september 2008

Till min ständiga vräv och vapendragare!

Det finns folk som tar fram det bästa eller det sämsta ur en. Det här inlägget är dedikerat till Ina, tjejen som alltid bejakar mina bästa värsta sidor. Hon har aldrig någonsin fördömt mig, alltid stått på min sida i vått och torrt och verkligen sagt vad hon tyckt.
Vi har ställt till med så mkt problem att det inte ens finns tid att dra upp alla här. Vi har haft sååå kul!
Bodde i Pite ett tag, for runt på stan med cyklar och postade små meddelanden om vrävarna. Vi har missat bussar, tvingat våra föräldrar att hämta oss bara för att få vara lite längre på stan. Raggat järnet på Lilla Helfvetet i Halmstad, åkt raggarvolvo i Byske, smitit ut tillsammans på konfan på natten för att göra inget alls tillsammans med några andra nattvakna fjortisar.
Snart är det 15 år som vi har hållit ihop.
Fastän det numera är många långa mil mellan oss, så vet vi fortfarande var vi har varandra och inget är egentligen förändrat.
Vi har nog båda haft pojkvänner som inte gillat oss. Mest för att vi verkligen har tagit fram dom värsta sidorna ur varandra. Men många ggr även de bästa sidorna... Det är ingen som förstår våran humor när vi är tillsammans. Men det är skönt att ha nåt som är bara vårat åxå.

Bara så du vet, så är du fantastisk!

Kaviar <3 Ketchup

Puss!

Inga kommentarer: