fredag 18 januari 2008

Imorgon

Imorgon flyttar vi. Allt är nästan färdigt i lägenheten, har kvar saker i köket (mest mat) att packa. Sen så finns det ju småsaker lite här och var åxå, det är bara så svårt att se dom när det står kartonger överallt :P

Vi kommer att tapetsera idag. Det kommer blir spännande. Dels att se hur vi kommer att komma överens (ok, jag är inte så oroad över det, mest lite oroad över att Jonas kanske kletar lim på mig...), sen hur snyggt det blir. Det blir en fondvägg, men den är ganska diskret, man ser så många som inte är det, jag vill ha lite omväxling, inte som alla andra. Iofs kommer trädet att bli lite annars :)
Jag kanske måste gå dit och sopa från igår?

Jag har haft huvudvärk tre dagar i rad nu. Det är inte kul alls det. Funderar på om det beror på att jag har varit överhungrig flera gånger. Ofta dröjer middagen, och jag kanske blir hungrig vid 4. Nåja, jag har tagit fram ost från frysen nu, så då finns det pålägg om jag skulle bli hungrig... Får gå och köpa mer bröd åxå. Och hämta fler kartonger...

Imorgon flyttar vi. Shit.
/Kram

måndag 14 januari 2008

stök på allvar

Janne har varit förbi med massor kartonger nu. 11 st rättare sagt. Så nu är det bara att ösa ner saker i dom. Känns lite tungt idag bara, jag har huvudvärk och börjar känna mig förkyld...
Känns riktigt pirrigt nu, det är inte ens en vecka kvar till dess vi flyttar, måste kontakta bovärden om nycklar och lite sånt. Helt sjukt, snart bor vi stort!
Hoppas dom inte ringer från jobbet den här veckan, för jag kommer inte ha tid att jobba.
Jag tror jag måste börja anstränga mig nu... undra vad jag ska börja med efter jag satt igång tvätten...

Kram!

onsdag 9 januari 2008

Insiktsfulla människor

Alltså endel människor tar ju priset. Det är helt otroligt vad dumt folk det egentligen finns. En av mina vänner råkade ut för en sån igår. Hon var så argatt hon var tvungen ringa och prata med mig innan hon kände att hon var tillräckligt lugn för att vara social igen.

Jag har åxå råkat ut för det. Det jobbigaste är dom som ställer samma fråga om och om igen, och bara för att man inte svarar exakt vad de vill ha för svar, så måste de ställa om frågan. Jag anser mig ha hyfsat gott om tålamod, men när det kommer till att prata med människor som inte lyssnar, då brister det totalt!
Det är i sånna stunder som jag blir sarkastisk... Otroligt dräpande kommentarer kan komma om jag inte vaktar min tunga... Otroligt roliga ur min synvinkel, men kanske inte för alla ;P

Sen finns det sånna som anser sig själva vara så bra, och hoppas att de aldrig sjunker så lågt som andra kan göra när de mår dåligt, som inte inser att stunden innan gjorde de just det.
Folk som säger emot sig själv i nästa andetag, utan att de märker det, är ju helt fantastiska. Jag fattar inte hur man kan ha så lite insikt över ens egna handlingar och ord.

Selektivt minne är ju åxå bra, det skulle man ha haft... Då kan man alltid vända saker till sin fördel. Det låter ju ganska bra det ;)

Kram, till er vettiga människor, ni andra kan låta bli.

tisdag 8 januari 2008

We do not use

Ha!
Jag gjorde det!
-Emma
-Ja hej, jag heter Mikael och ringer från Miljörent, jag undrar vilka rengöringsmedel ni använder
-Vi använder inte sånt här.
-Inte? Inget alls?
-Nej.
-Jaha, ok. Hejdå
-Hejdå!


Hahaha! Vad enkelt det var! Ok att jag blev så nervös att jag darrade, men det gick fort och enkelt!
Ha!

Nu har jag snart packat en låda med prydnadssaker, tar lite tid, men det går framåt :) Lägenheten blir besiktad idag, B skulle be dom fixa lite saker innan vi får den, låter bra. Köpte ett hörnskrivbord igår, jag hoppas att det ryms, annars måste vi planera om möbleringen...
Kramen!

söndag 6 januari 2008

Vänner

Jag fick det här mailet av en kär vän, det var även med en massa snygga bilder, men dom kommer inte med nu. Kärnpunkten kommer med, det är ändå det viktigaste :)

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet.
När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person.

När någon kommer in i ditt liv av en orsak, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommet för att hjälpa dig genom en utfordring, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt.

Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!

De är där för det du behöver dom för. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på ett till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att erat förhållande tar slut. Ibland dör dom, andra gånger lämnar dom dig.

Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut.
Det som är viktigt att förstå är att ditt behov är mättad, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.

Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära. De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!
Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det* Det är äkta! Men bara för en period.

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.

Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.
Tack för att du är en del av mitt liv, antingen det är för en period eller
för resten av livet.

fredag 4 januari 2008

Nu har de spårat ur...

Öppnade posten, jag har fått lite reklam och sånt från Yves Rocher... Väldigt intressant läsning må jag säga!
Bl a kan man beställa deras fantastiska bantningskur med namnet Svelta. Den finns i smakerna choklad och mocca.
Man kan även köpa deras flytande tvål. Den finns i två dofter. Den ena doftar av kryddstark röd paprika, perfekt till köket (det står så!) och den andra luktar fräscht av solmogna tomater och basilika...
Va? Är det till matlagning eller till att tvätta sig med??
Dessutom får man en fin ring om man skyndar sig och beställer... Denna ringen finns det en fin bild på, typ 1 dm stor bild. För att försäkra sig så att ingen misstar storleken på den, har de även skrivit "Ringen på bilden är förstorad". Nähä? Menar ni det? Jag trodde att jag skulle kunna ha den runt alla tio fingrarna på en gång?
Haha! Vilka muppar!

Kan även tillägga att nyårs var mkt bra. Firades ute i skogen i Björn och Sophies nya hus. Jättefint hus, visst behövs det lite ny färg här och var, men planlösningen var jättefin, det var helt enkelt ett jättebra hus.
Dom bjöd på massa god mat, det blev tre-rätters. Ganska mkt mat åxå. Efter tolvslaget kom det fram chips och ostkrokar, lyckades kanske få i mig 20 st, sen var jag hur mätt som helst igen...
Vi har påbörjat packningen idag. Har lyckats fylla en låda. Dvs det går inte fort, men framåt iaf :)

Längtar massor till den nya lägenheten, kommer bli underligt att ha så mkt stor yta helt plötsligt.
Kramen!